Ingrediënten
– 300 gr biefreepjes naturel
– 1 eetlepel verse gember, geraspt (of naar smaak)
– 400 gr broccoli
– 3 eetlepels wokolie
– 3-4 eetlepels oestersaus
Bereiden
1. Meng de biefreepjes met zout, versgemalen peper en gember en laat dit ongeveer 10 minuten staan.
2. Snijd de broccoliroosjes van de stronk. Schil de stronk en snijd de
stronk in plakken of blokjes. Kook de broccoli in ruim kokend water met
wat zout in 3-4 minuten beetgaar. Spoel ze in een vergiet onder koud
water af en laat ze goed uitlekken.
3. Verwarm de wok tot deze gloeiend heet is. Schenk de olie er in en
roerbak het vlees op hoog vuur al omscheppend in 2-3 minuten mooi bruin.
4. Schep dan de broccoli en oestersaus er door en roerbak nog 2-3
minuten tot alles door en door warm is.
Lekker met mie of rijst.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten